"Onderwijs is dé sleutel naar een betere toekomst voor moeder en kind'

Wij, studerende moeders, geloven in gelijke onderwijskansen en geloven dat onderwijs dé sleutel is naar een duurzaam betere toekomst voor zowel moeder als kind. Daarom ondersteunen en begeleiden wij jonge en alleenstaande moeders naar school. En bieden wij coaching bij het combineren van studie, stage, werk, zorg en privéleven. Hiervoor hebben wij een effectieve methode ontwikkeld. 

Onze missie is dat zo veel mogelijk alleenstaande en jonge moeders een opleiding kunnen volgen, dit kunnen combineren met de zorg voor hun kind en een diploma kunnen halen ten einde duurzame economische zelfstandigheid te bereiken. 

 
! ER WORDT OP DIT MOMENT NOG HARD AAN DEZE WEBSITE GEWERKT..... !  


                                      

Steunpunt Studerende Moeders wint Movisie Participatieprijs

Op 29 januari 2014 nam Annemieke de Jong directeur Stichting Steunpunt Studerende Moeders, de tweede Movisie Participatieprijs in ontvangst voor het succesvolle Smart Mama Coachprogramma.

Bekijk het filmpje over het blended learning Smart Mama Coachprogramma.
Het juryrapport kunt u hier downloaden. 

 

 

 

   

   

Stichting Steunpunt Studerende Moeders

Voor en door studerende moeders 

De Stichting Steunpunt Studerende Moeders is een landelijk expertisecentrum voor en door studerende moeders en is tevens erkend leerwerkbedrijf. 

Wij leiden studerende moeders op tot coach om zodoende andere jonge en alleenstaande moeders te coachen naar school en of werk en hen te ondersteunen hen bij het combineren van studie, stage, werk, zorg en privéleven.  

Door ervaringen te delen kunnen jonge moeders zich goed voorbereiden, wordt duurzame uitstroom naar economische zelfstandigheid bevorderd en kan voortijdig schooluitval voorkomen worden.  Lees hier verder

Uniek & innovatief

  • Ervaringsdeskundigheid & professionaliteit
  • Erkend leerwerkbedrijf én ANBI studiefonds
  • Blended learning; 24-7 E-coaching tool
  • 9 jaar expertise & resultaatgericht
  • Belangenorganisatie